@kbredberg

Den här bloggen är ett arbete under utveckling.

Under lång tid hade – och har – jag en annan blogg på s-info.se . Den börjar bli åldersstigen. Kanske 2006 började jag skriva den. Om jag inte missminner mig så är jag den enda socialdemokraten kvar tillhörande Göteborg på s-info.

Denna blogg på WordPress är ett försök att utvecklas. Ett försök att utvecklas och lära mig kodning kanske foton. Jag gör vad jag kan och så får det bli bra med det.

1985 gick jag med i SSU Halmstad och jag har varit socialdemokratin trogen sedan dess. 1992 skrev jag in mig hos socialdemokraterna i Göteborg. Nästa år 2022 är det 30 år sedan. Ja, jag är miljöskadad. Jag har principerna rättvisa, jämlikhet, solidaritet som rättesnören. Sedan jag blev partipolitiskt medveten har jag utbildat mig och skaffat en högskoleexamen i litteraturvetenskap och nordiska språk, jag har läst nio språk på akademisk nivå och på komvux-nivå och på gymnasienivå. Jag har gått CAD-ritarskola och systemutvecklare affärssystem och inköpskurs och försäljarkurs och facklig aftonskola (tre år kvällstid).

Jag har arbetat som lärare, lärarassistent, lokalvårdare/ekonomibiträde, marknadsundersökare (telefonförsäljare), försäljare (1977 – 1979 Kvällsposten och ABF-kurser), kontorist webbredaktör, fotosättare/inskrivare (Skånska Dagbladet och Sydsvenska Dagbladet) och praktiserat ett otal gånger. Snart fyller jag 57. Jag ska kanske pensionera mig vid 65. Jag tränar aerobics och pulsträning och springer Göteborgsvarvet för femte gången 2021 och fick en sjätteplats i Vem Vet Mest 2010. Jag tycker det är pest att vara arbetssökande men jag vet ju att jag gör så gott jag kan och trettio ansökningar per månad brukar jag skicka in till presumtiva arbetsgivare och en dag kommer det att vara min tur. Två gånger fick jag jobba i två års tid: hos Skånska Dagbladet och hos Socialdemokraterna i Göteborg. Jag ska också lyckas en dag. Låt oss hoppas det blir före 65-årsdagen.

Jag finns här och jag är en positiv medmänniska och under tiden är jag kandidat till kyrkopolitiker och 19 september ska jag jobba en dag i kyrkovalet och nästa år 2022 är det ordinarie val och förhoppningsvis ska jag jobba fyra – åtta dagar hos länsstyrelsen i Västra Götalands län i Trollhättan och då ska jag – hoppas – sova på vandrarhemmet i Trollhättan så jag får sova mer än fem timmar per natt.

#TaHandOmEr

Författare: Bredberg Katarina

Medlem (s), språkpilot nordiska språk, högskolepoäng pedagogik, språk, litteraturvetenskap. På varierande nivå pratar och skriver jag svenska, danska, engelska, franska, tyska, persiska. Jag har sprungit Göteborgsvarvet 5 ggr. Jag tränar aerobics (@WalkAtHome). Jag marknadsför @AutistensÖverlevnadsguidetillskolan i Göteborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

specialpedagogen

Det inkluderande klassrummet

Stockholms Nyheter

Stockholm City Sweden, The Most Beautiful, Friendly And Cleanest City In The World

BleuBlancRouge

Populär- och finkultur från Frankrike och den frankofona världen genom en svensk frankofils ögon - sedan 2011

Autismens Ansikten

Mitt liv som autistisk

Som Vasa jag hasa...

I uppförsbacke mot Mora 201...?

Mathias Tegnér

Tyresö(s) riksdagsledamot

Hjärta

mer hjärta i politiken!

Tony Johansson

författare

Yolanda och hennes kreativa skrik

Aspergers syndrom, bipolaritet, fotografi, konst, poesi.

Läshörnan

En till WordPress.com webbplats

Svenska med Kalle

en blogg för dig som lär dig svenska

Socialdemokraterna Mölndal

Bästa politiska organisationen i Mölndal

Hjärta

Troende socialdemokrater i Stockholm

ardin.se

Feminist reflections and comments on animal rights, Swedish politics and Cuba from a political scientist, Christian left and long distance runner

%d bloggare gillar detta: